Amalie Fernande

  • Blog
  • About
  • Contact
  • CATEGORY
    • Beauty
    • Ebay & Aliexpress
    • Everyday life
    • Fitness og sundhed
    • Foodie
    • Home and Interior
    • Outfits
    • Uncategorized
    • Youtube

THE BEST HOMEMADE BUNS

april 14, 2015 by Amalie 15 Comments

Egne madbilleder Lavede i søndags de her mega lækre boller, og tænkte det var på tide, at jeg deler opskriften med jer. Det er en opskrift jeg altid vender tilbage til, de er bare saftige, vildt lækre og dejligt nemme at lave. Derudover er de både gode til morgenmad og i madpakken som sandwichboller.

Det skal du bruge (15-20 boller):
50 g. gær
5 dl lunken vand
2 tsk salt
1 æg
1 dl olie
1,5 spsk. honning
500 g. havregrød*
100 g. grahamsmel
200 g. rugmel**
800 g. hvedemel

Tilsæt evt. lidt solsikkekerne, hørfrø, gulerødder eller lign. inden melet.

Sådan gør du:
1. Lav havregrøden og lad den køle lidt af
2. Opløs gæren i den lunke vand og tilsæt æg, olie, honning, havregrød, salt og rør godt
3. Tilsæt herefter de forskellige slags mel og ælt dejen godt
4. Sæt dejen til hævning i en times tid. OBS. den hæver meget, så sørg for at det er i en god stor skål.
5. Lav boller af dejen med to skeer du dypper i vand – meget lettere end at skulle have dejen ud og ælte den – og pensel dem til sidst med æg.
6. Til sidst skal de have 16-20 min på 200 grader.

* Lidt over 100 g. havegryn og så vand i til du rammer 500 g.
** Her blander jeg ofte rugmel, fuldkornshvedemel, hvedeklid og hvad jeg ellers har

linjerTRANSLATION: The best homemade buns you can get, use translate to get the recipe in english. 

Bloglovin

You may also like:

  • Saftige og super lækre rødbedebollerSaftige og super lækre rødbedeboller
  • Det bedste veganske romkuglerDet bedste veganske romkugler
  • Guide til at spise mere plantebaseret⎜PlantemælkGuide til at spise mere plantebaseret⎜Plantemælk
  • Første dag med tre fulde måltider⎜ Sygdom 0 – Amalie 1Første dag med tre fulde måltider⎜ Sygdom 0 – Amalie 1
  • En knasende morgenmadsfavoritEn knasende morgenmadsfavorit

Filed Under: Foodie

Comments

  1. Liselotte / Everyday Couture says

    april 14, 2015 at 10:46 am

    Åhh hvor ser de alt alt for lækre ud :D <3

    / Liselotte

    Svar
    • Amalie says

      april 14, 2015 at 7:04 pm

      Det er de bestemt også! :-D

      Svar
  2. Camilla Julie says

    april 14, 2015 at 10:46 am

    Hvor ser de bare lækre ud, Amalie :)
    Jeg har lige spist frokost, men nu får jeg lyst til en lun bolle med smør og ost ;)

    http://camillajulie.dk/

    Svar
    • Amalie says

      april 14, 2015 at 7:04 pm

      Godt at høre – den effekt kan de have ;-)

      Svar
  3. Sanne says

    april 14, 2015 at 5:21 pm

    Uh hvor ser de lækre ud! Kunne være man skulle bage dem i weekenden ;)

    http://www.sannenoerbjerg.dk

    Svar
    • Amalie says

      april 14, 2015 at 7:04 pm

      Kan helt klart anbefale det! :-)

      Svar
  4. Katrine Guldbæk says

    april 15, 2015 at 12:07 pm

    Måms, hvor ser de bare lækre ud :-)

    Svar
    • Amalie says

      april 15, 2015 at 9:06 pm

      Det kan jeg også love for at de er! ;-)

      Svar
  5. Frederikke S says

    april 15, 2015 at 12:33 pm

    Hvor ser de gode ud, bliver helt sulten ;) De må prøves!

    http://www.frederikkes.com

    Svar
    • Amalie says

      april 15, 2015 at 9:06 pm

      Gør det, de er lige så lækre som de ser ud! ;-)

      Svar
  6. Karina says

    april 15, 2015 at 3:41 pm

    Mums det ser jo vildt lækkert ud ;)

    Svar
    • Amalie says

      april 15, 2015 at 9:05 pm

      Det er de bestemt også! :-)

      Svar
  7. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP says

    april 15, 2015 at 7:10 pm

    Hvor ser de bare lækre ud :)
    skal da helt sikkert prøves.

    Svar
    • Amalie says

      april 15, 2015 at 9:05 pm

      Kan jeg helt klart anbefale, at du gør! :-)

      Svar

Trackbacks

  1. JUST HAD TO RETURN ONE BOOK - Amalie Fernande siger:
    december 3, 2015 kl. 2:58 pm

    […] at have været på bibloteket er dagen gået med træning, bagning af mine ultimativt favorit go-to boller, at drikke en masse juice og læse en masse lektier. Ikke en helt dårligt combo, hvis du spørger […]

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen til! Bag bloggen her finder du mig; en 25-årig studerende, som er vild med mad, mode, Aliexpress/ebay og en masse andet. Jeg lever primært plantebaseret, ikke 100%, men forsøger at gøre mit bedste. Enjoy!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

INSTAGRAM

  • Det er meget lang tid siden at jeg har spist
    by amaliefernande
  • Fordelen ved at have et fag og bachelor ved siden
    by amaliefernande
  • Det ser mske ikke ud af meget men det smager
    by amaliefernande
  • Nogle gange har man alts bare lyst til en god
    by amaliefernande
  • Klokken er pt 1215 og jeg har ikke indtaget andet
    by amaliefernande
  • Det er sndag og mske skal dagen st p en
    by amaliefernande
  • A F T E N S M A D Da
    by amaliefernande
  • Swipe for opskrift p tahindressing S fik jeg endelig lagt
    by amaliefernande
  • Jeg har haft studiedag hjemme i dag hvilket bla har
    by amaliefernande
  • Jeg spiser stortset havregrd til morgenmad hver morgen De fleste
    by amaliefernande
Follow

Latest posts

  • 6 køb der gør din hverdag mere bæredygtig
  • Saftige og super lækre rødbedeboller
  • Hvad skal der ske nu?
  • Super fine scrunchies fra Aliexpress
  • 5 podcasts du bør høre

Arkiv

    januar 2019 oktober 2018 september 2018 august 2018 juli 2018 maj 2018 april 2018 marts 2018 februar 2018 januar 2018 december 2017 november 2017 oktober 2017 september 2017 august 2017 juli 2017 juni 2017 maj 2017 april 2017 marts 2017 februar 2017 januar 2017 december 2016 november 2016 oktober 2016 september 2016 august 2016 juli 2016 maj 2016 april 2016 marts 2016 februar 2016 januar 2016 december 2015 november 2015 oktober 2015 september 2015 august 2015 juli 2015 juni 2015 maj 2015 april 2015 marts 2015 februar 2015 januar 2015

Copyright © 2019 · Jennifer Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in